Şık Kapıların Adresi: Sur Çelik Kapı


Çağdaş tasarım, günümüz evlerinde, yeni inşaatlarda veya tadilatlarda olsun, çekici bir görünümün anahtarı. Peki, kapı tasarımı söz konusu olduğunda bu ne anlama geliyor? Çağdaş tarz, farklı insanlar için farklı anlamlar ifade etse de her tarza uyan modelleriyle Sur Çelik Kapı ilk sırada yer alır. Dünyanın en kaliteli kapılarını üreten Sur Çelik Kapı önce güvenlik mottosunu benimsiyor. Hırsızlığa karşı garantili kapılar üreten marka aynı zamanda şıklığa ve estetiğe önem veriyor.
Evinizin en önemli parçası kapılardır. Çelik kapı alışverişi, araştırmadan ve kalitesine güvenmeden yapılabilecek bir alışveriş değildir. Her çelik kapı, size istediğiniz güvenliği ve dayanıklılığı sağlamaz. Çelik kapı demek her zaman güvenlik sunacak ve uzun yıllar dayanacak bir eşya almaktır. Çelik kapı hayatınız boyunca bir kere alabileceğiniz bir şeydir. Sur Çelik kapı bu açıdan kesinlikle güvenebileceğiniz ilk ve tek markadır. Sur Çelik kapı Türkiye’de ve dünyada ilklerin markasıdır.
Türkiye’de bir ilk olan alüminyum kaplamalı Çelik kapıyı üretmiştir. Hem güvenliğe hem de tasarıma önem veren müşteriler için yaratılmıştır. Ayrıca dünyada ilk kez, deprem olduğunda otomatik olarak açılabilen kapıyı üretmiştir. Ürünlerine çok güvenen SUR çelik kapı malzemesine ve kullandığı teknolojisine dayanarak, dünyada ilk ve tek hırsızlık sırasında açılmamayı garantileyen markadır. Çelik kapıda kalite dendiğinde akla gelen firma aynı zamanda şıklığı vaat ediyor. Adeta ev dekorasyonunuzun bir parçası olacak iç mekân kapı modelleriyle evinize has bir kapıya sahip olabilirsiniz. Birbirinden zengin koleksiyonlarıyla en şık çelik kapıları sizlere sunuyor.

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar