Hisarda Büyük İndirim!


Hisar mağazaları ve internet sitesinde harika indirimler sizleri bekliyor! Hisar tencere setleri, düdüklü tencereler hiç görülmemiş fiyatlarla! En kaliteli çelik tencere modelleri için acele edin.  Eğlenceli, uzun sofralar için hazırlanan yemeklerde en büyük yardımcınız, mutfağınızın vazgeçilmezi tencere setleri ile siz de en güzel yemeklere imza atın. Şık davetlerinize yakışacak, hatta sofra sunumunuzu tamamlayacak tencereler birbirinden güzel modellerle Hisar’da.
Türkiye’nin lider çelik tencere üreticisi Hisar ile mutfaklarınızda lezzetli yemekleri en sağlıklı şekilde pişirebilirsiniz. Evlenecek çiftler veya mutfağını yenilemek isteyenler için harika indirimler Hisar güvencesiyle. Çelik tencereler mutfağınızdaki en sağlıklı tencerelerdir.

Her türlü aşınmaya ve paslanmaya karşı dayanıklı bu çelik tencereler; yemeklere hiçbir kanserojen madde geçirmemesi nedeniyle oldukça sağlıklıdır. Pişme sırasında yemeğe herhangi bir kimyasal geçmez. Yüksek sıcaklıklarda da çelik tencereler gönül rahatlığıyla kullanılabilir. Isı her noktaya eşit derecede yayılır bu tencere modellerinde.

Isıyı geç iletmesi ve yapışmaz yüzey olmaması bu tencerelerin dezavantajıdır ama çelik tencereler sulu yemekler için vazgeçilmez bir seçenektir. Mutfakta hızlı bir yemek pişirmeniz gerekiyorsa en uygun tencereler ise düdüklü tencerelerdir. Hisar düdüklü tencereler çok kolay bir kullanım sunar.
Tek elle açma kapamaya olanak veren tasarım, %100 güvenli 3 emniyetli, ısıdan ve zamandan %50 tasarruf, indüksiyon ocaklarda da kullanım olanağı ile en güvenli düdüklü tencereler kaçırılmayacak indirimlerle sizleri bekliyor. Hisar, sofralarınıza sanatı getiriyor. Hem estetik hem de zarif modelleri tasarlayan Hisar’da şimdi dev kampanya zamanı! 
Isıdan ve zamandan tasarruf sağlayan düdüklü tencerelerden paslanmaz çelik tencere setlerine kadar birçok üründe kaçırılmayacak fırsatlar sizleri bekliyor! Her kadının çeyizinde mutlaka yer alması gereken tencereler farklı model ve renkleriyle gelin adaylarının gözdesi.


Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar