Pırlanta Toptancısı LAL'den Tamtur Pırlanta Yüzükler!


Pırlanta toptancısı olarak bilinen firmamız, tek satışlarda da ayı fiyat ve garantiyi sizlere taşıyor! Lal Pırlanta olarak sizlere üstün hizmet vermeye devam ediyoruz. Tamtur pırlanta yüzüklerimizle sizlere en uygun fiyatla en gösterişli seçenekleri sunuyor, sevdiğiniz kadının kalbine giden yolun yüzüklerden geçtiğini biliyoruz!
 
Bakımı Kolay Tamtur Teknolojisi

Tamtur yüzükler, kullanıcısı için en kısa ömürlü olabilecek ve kötü işçilik durumunda bu hali en kolay fark edebileceğiniz yüzük modelleri arasında yer alır. Her noktasında yerleştirilen taşlarla dikkat çekici bir güzelliğe  sahip bu yüzükler, iyi bir işçilik sergilenmediğinde kullanıcısına çok zor anlar yaşatabilmektedir. Parmağın tamamındaki taşların dönüşü, ışığın uygun şekilde kırılması için taşların yontulması gibi detaylarla işçiliğimizi mükemmelleştirmek için çalıştık! Ortaya, kendine hayran bırakan güzelliği ile tamtur Lal yüzükleri çıktı! Kusursuz işçiliği ve hesaplanmış kırılma payı ile lal tamtur pırlantaları ile ürünlerimizden memnun kalacağınızı garanti ediyoruz.
Tamtur yüzükler, en fazla takılan yüzük kategorileri arasındadır. Elin bir yere takılması ile tamtur yüzüklerin taşlarında çizikler, taş çıkmaları gibi istenmeyen durumlar meydana gelebilir. Ancak Lal teknolojisi ile hazırlanan tamtur yüzükler, taş çıkması gibi istenmeyen durumlara karşı kaliteli malzeme ve mükemmel işçilik ile sizlere ulaştırılır. Üstelik kargoda geçen süre dahil olmak üzere yüzüklerinizin elinize ulaşmadığı her saniyede, ürünler Lal sigortası ile korunur. Ürün elinize geçene kadar tarafımızdan sigortalanır. Bu sayede üzerinde tek bir çizik meydana gelmeden size ulaşır.
 
Lal Teknolojisi Etkisini Tüm Modellerde Gösterir

Lal ürün teknolojisinin özelliği, sadece baget yüzüklerde değil, beştaş pırlanta modellerinde de ilgi çekmesidir. Beştaş modellerde de tamturdaki gibi takılma ihtimali fazla olduğundan taşların yerleşiminde özel bir teknoloji kullanılır. Kampanyalı ürünlerimizde %60’a varan indirimler uyguladığımız modeller, aralarından seçim yapabileceğiniz kusursuz bir kartela ile sizlere sunulur. Bunun yanında tektaş pırlanta modelleri konusunda da fazlasıyla iddialıyız! Göz alıcı tektaş pırlanta modelleri ile sizlere ve sevdiklerinize pırlanta parlaklığında gülüşler yaratmak için çalışıyoruz. Üstelik şimdi bizden yapacağınız 1.500 TL’lik alışverişe hayat ağacı kolye hediye! Bu fırsatı kaçırmadan Lal güvencesi ile sizde değerli taşlara sahip olabilir, sevdiklerinizin yüzünde kusursu bir gülümseme meydana getirebilirsiniz.
 


Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar