Zamansız Şıklık Arayanların Tercihi: Pırlanta Tasarımlar

Kadınlar için takı her zaman önemli bir yere sahiptir. Her kadın için rlanta ise vazgeçilmezdir. Hem parlaklığı hem de zarif duruşu bu takıları kadınların uzun yıllar boyunca tercih etmesini sağlamıştır. Geçmişten günümüze tasarımlarında çok farklı değişimler yaşanan pırlantalarda farklı kesimler mevcuttur. Markiz, oval, kalp, yuvarlak, prenses ve damla gibi kesimlerle farklı takıların tasarımında kullanılabilirler. 

Zarif bir duruşa sahip olan bu takılarda kesim işlemleri özel bir işçilik ile gerçekleştirilir. Her detayı düşünülerek tasarlanan pırlantalarda en çok öne çıkanlardan birisi de kolyelerdir. Pırlanta kolye ışıltısı bazen şık bir abiye elbiseyi bazen narin bir bluzu en iyi şekilde tamamlar. Bu nedenle de stil sahibi kadınların takı kullanımlarında pırlantalara her zaman yer vardır. 

 

Sezonun Yükselen Trendi Pırlanta Yüzükler

rlanta yüzük modelleri yeni sezonda da yine en trend takılar arasında yer alacak denilebilir. Bu yüzüklerde farklı modeller vardır. Son yıllarda tektaş kadar çok tercih edilenlerden birisi de tamtur yüzük modelleridir. İnce ve narin duruşu sayesinde bir kadının ruhuna en iyi hitap edebilen tasarımlardır. Bunun yanında gösterişli tasarımlardan hoşlananlar baget yüzüklerden yararlanabilirler.

Yüzük modelleri en romantik anlarda zarif bir yardımcınız olabilir. Bu nedenle de model seçiminde her zaman kaliteli tasarımlara yönelmek gerektiği unutulmamalıdır. Zarif bir parça seçerek sevdiğiniz kişiye duygularınızı çok daha rahat bir şekilde açma imkânı elde edebilirsiniz.

 


rlanta Küpelerde Modern Tasarımlar

 

rlanta küpe modelleri kadınların en çok kullandıkları takılar arasında yer alıyor.  Stil sahibi kadınların şık duruşunda önemli bir pay sahibi olan bu küpeler birinci sınıf kalitede pırlantalardan yararlanılarak tasarlanıyor. 4C kriterlerinde olan pırlantalar her takıda yüksek bir işçilikten geçiriliyorlar. Kullanımı çok rahat olan bu takılar en seçkin modelleri ile ulaşılabilir fiyatlarda satışa sunuluyor. Craft Pırlanta avantajları sayesinde yeni yılda sevdiğiniz kişiye bu tasarımlardan hediye edebilirsiniz.



Fark yaratacak bir hediye olarak pırlanta küpe, kolye ya da yüzük en iyi seçeneklerdir. Craft Pırlanta ulaşılabilir fiyatları ile dilediğiniz takıyı kolayca satın alabilirsiniz. Bu takılar hem güzel bir hediyedir hem de son derece kullanışlıdır.

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar