AB Bakanı Bozkır Rektör Şeker’le NEÜ’nün AB Projelerini Değerlendirdi


​Avrupa Birliği Bakanlığı tarafından üçüncüsü Konya'da düzenlenen
"AB'ye üyelik süreci ve Türkiye'nin yeni AB stratejisi" konulu sivil toplumla diyalog toplantısı öncesi AB Bakanı Volkan Bozkır'la Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Şeker ikili görüşmede bulundu.


Yapılan görüşmede NEÜ tarafından çalışmaları yürütülen Ulusal Ajans, Erasmus projeleri gibi konularda bilgi paylaşımında bulunuldu. Rektör Şeker, NEÜ'de yapılmakta olan ve yapılacak olan bilimsel çalışmalarla ilgili olarak da Bakan Bozkır ile bilgi alışverişinde bulundu. Şeker, Bakan Bozkır'la yaptıkları görüşmenin verimli geçtiğini dile getirerek şunları kaydetti: "Bu toplantı vesilesiyle Sayın Bakanımız Volkan Bozkır Bey ile Ulusal Ajans, Erasmus ve Avrupa Birliği Ülkeleri ve Üniversitemiz arasında yapılacak olan ortak bilimsel çalışma ve üniversiteler arası ilişkiler gibi konularda bilgi paylaşımında bulunduk. Yaptığımız görüşme hem Üniversitemiz adına hem de şehrimiz adına hayırlara vesile olacaktır."


Avrupa Birliği Bakanlığı tarafından düzenlenen "AB'ye üyelik süreci ve Türkiye'nin yeni AB stratejisi" konulu sivil toplumla diyalog toplantıları farklı illerde yapılmaya devam edilecek.

 

 

 

 

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar