Dedeman Konya, Tokyo’da Turizm ve Seyahat Fuarı’na katıldı


​Dedeman Konya, "JATA Turizm ve Seyahat Fuarı"na katılarak hem Konya'yı hem de Oteli tanıttı.

Türkiye'nin en iyi iş otellerinden biri olan Dedeman Konya, 22 – 25 Eylül tarihleri arasında Japonya'nın başkenti Tokyo'da gerçekleşen Dünya'nın en büyük Turizm ve Seyahat Fuarlarından biri olan JATA'ya katıldı. Seyahat acentelerinin de yoğun ilgi gösterdiği fuarda, dünyanın dört bir yanından gelen profesyonel ziyaretçiler, tur operatörleri, acenta yetkilileri ve ülke temsilcileri bir araya geldi.

Konya Büyükşehir Belediyesi, Mevlana Kalkınma Ajansı, Konya Tanıtma ve Eğitim Vakfı'nın iş birliği ile Konya - Karaman Standı'nın yer aldığı fuarda; tarihi mekanların yanı sıra kültürel değerler de tanıtıldı. Fuarda ayrıca Japonco olarak hazırlanan tanıtım katalogları ve broşürlere de yer verilerek, yöresel ürünler ikram edildi. Ek olarak fuar kapsamında önümüzdeki yıllar için Japon pazarındaki gelişmeler ile ilgili bilgiler de elde edildi.

"Konya'ya gelen Japon misafirlerin sayısını artırmak için çalışmalar yapıyoruz"

Japon turistlerin özellikle İstanbul, Denizli, Kapadokya, Konya ve Afyon bölgelerine yoğun ilgi gösterdiğini ve bölge ekonomisi için büyük önem taşıdığını ifade eden Dedeman Konya Satış ve Pazarlama Direktörü Fatih Kocagüzel, "Dedeman Konya olarak şehrimizin gelişimine katkı sağlamak amacıyla fuardan önce ve fuar süresince hazırlıklarımızı yaptık. Hem Konya'nın hem de ülkemizin tanıtımının en iyi şekilde yapılarak başta Japonya olmak üzere diğer ülkelerden gelen turist sayısının artacağına inanıyoruz" dedi.

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar