EREĞLİ'DE 1200 KİŞİYE İSTİHDAM


​Ereğli Belediyesi istihdama yönelik önemli bir adım attı. Organize Sanayi Bölgesine bir müteşebbis daha kazandıran Ereğli Belediyesi, sanayi alanının gelişmesi yönündeki çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Organize Sanayi Yönetim Kurulu Üyeleri; Mahmut Özkoç, Erdinç Akça, İbrahim Söker ve yatırımcı firma yetkilileri Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven'i makamında ziyaret etti. Ziyarette açıklama yapan Başkan Özgüven; "Bugün güzel bir sözleşmeye imza attık, Organize Sanayi Bölgemizde yeni bir müteşebbis daha bir tesis kurarak 50 kişinin mevsimsel olarak 70-80 kişinin çalışmasına olanak sağlayacak. Gıda sektörü alanında hizmet verecek firmamız Mersin merkezli olup bundan sonra Organize Sanayi Bölgemizde yerini alacaktır."dedi.

Başkan Özgüven, Ereğli'de istihdam ve iş imkanı konusunda Organize Sanayi Yönetim Kurulu olarak yoğun mesai sarf ettiklerini belirterek, özellikle şehir dışından gelip şehrimizde yatırım yapan köklü firmaların olmasının kendilerine mutluluk verdiğini ifade etti. Özgüven; "Bizler de gerek Belediye olarak gerek Organize Sanayi Yönetimi olarak gerekse şehrimizde bulunan kurum ve kuruluşlar olarak her zaman müteşebbislerimize gerekli desteği verme noktasında hazırız ve bu taahhütleri veriyoruz. Hedefimiz 2017 yılı içerisinde 1200 insanımıza iş olanağı sağlamak. Bu anlamda şehrimize yatırım yapan firmamıza Ereğlimizi tercih etmelerinden dolayı teşekkür eder ve şehrimize hayırlı olmasını dilerim." diyerek sözlerini noktaladı.

Konuşmanın ardından Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven ve yetkili firma arasında arsa protokolünün imzası gerçekleştirildi.

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar