Telefoncu esnafı sorunlarını ve çözüm yollarını masaya yatırdı.


Konya Haberleşme cihazları, Saat ve Gözlükçüler Odası Başkanlığı bünyesinde bulunan Telefoncu esnafını Gevale Cafe'de bir araya gelerek bilgilendirme, Eğitim ve istişare toplantı yaptı.

Eğitim, İstişare ve bilgilendirme toplantısına Konya KOSGEB İl Müdürü İsmail Özdemir, Tonya Ticaret İl müdürü Haşmet yılmaz, Kırtasiyeciler oda Başkanı Ramazan Kuşpınar, Konya Halk Sağlığı Müdürlüğü yetkilileri, STK Temsilcileri ve çok sayıda odaya üye telefoncu esnafı katıldı.

Konya Haberleşme cihazları, saat ve gözlükçüler Odası Başkanı Lütfi Pınarcık ve yönetim kurulu üyeleri tarafından organize edilen ve oda bünyesinde bulunan telefoncu esnafının katıldığı bilgilendirme ve iştişare toplantısı Meram Tıp Fakültesi yanında bulunan Gevale Cafee'de gerçekleştirildi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Oda başkanı Lütfi Pınarcık"Oda olarak ilimizde özverili bir şekilde hizmet vermekteyiz. İlimizde telefon, haberleşme ve iletişim cihazları ticareti üzerine faaliyet yürüten esnaf ve sanatkâr üyelerimizin sorunlarını ve çözüm yolları her platformda dile getiriyoruz. Bugün ise burada esnafımız ile neler yapabilir, sorunlarımız nelerdir ve çözüm yolları nelerdir diye bir istişare toplantısı gerçekleştirdik."dedi

Protokol konuşmalarının ardından toplantıya geçildi ve toplantıda Telefoncu esnaf ve sanatkârların sorunları, Tüketici hakem heyetleri, Telefoncu fiyat listesi, 3308 sayılı kanun ustalık ve kalfalık belgeleri, devlet destekleri, İŞKUR destekleri, KOSGEB Destekleri, İş sağlığı ve güvenliği konuları masaya yatırıldı ve çözüm yolları konuşuldu.

Konya Haberleşme cihazları, Saat ve Gözlükçüler Odası Başkanlığı organize ettiği bilgilendirme ve istişare toplantısı, katılımcı esnaflara ikram edilen Konya Pilavı ile son buldu.

 

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar