Yılbaşına Özel Her Alışverişinize Pırlatalı saat Kolye Hediye

Bileklikte Şok Kampanya Emel Pırlanta’da, Daha Ucuzu Yok!

Artık mücevher kutumda hiç pırlanta ürünüm yok diye üzülmenize gerek yok. Zira Emel Pırlanta bu konuda her bütçeye ve her zevke uyumlu yüzlerce seçeneği online sayfalarda mücevher severlerle buluşturuyor. Spor türevlerden, klasiğe, avangart takılardan, vintageye, retro bileklik modelleri nden modern tasarımlara kadar aradığınız her şeyi Emel Pırlanta sayfalarında bulabilirsiniz. Örneğin fantezi bileklik kategorisini incelediğinizde sportif ve avangard kıyafetlerle takabileceğiniz birçok modeli bir arada bulabilir ve bir taşla birçok kuş vurabilirsiniz. Burada incecik plakalara kum serpiştirilmesinde detaylandırılmış harika zarafette pırlanta tanecikli bilezikler karşılayacak sizi. Aynı zamanda pırlanta dizeleriyle kaplı iç içe geçerek tasarlanan halkalı bilezik modelleri de efsane görünüyor. Yine pırlanta taşlarla detaylandırılmış fantezi yıldızlı bileklik modelleri gökten bileğinize düşmüş yıldız taneciklerini andırıyor adeta.

1.17 ct. Siyah Pırlanta Suyolu

Emel Pırlantada Sonsuz Bileklik Seçeneği
Aralıklarla pırlanta taneciklerinin serpiştirildiği pırlanta şans bileklikleri ise gün boyu takabileceğiniz kadar zarif. Aynı zamanda da sporlukla eleganlık arasında rol kapabilecek olan joker modellerden biri. İpli bileklikleri ise gerek sosyal yaşamınızda gerekse de ofiste kısacası günün her saatinde her zaman takabileceksiniz. Pırlantalı Osmanlı tuğrası ipli bileklik modelleri, ipli şans bileklik modelleri, ipli filli bileklik ya da ipli nazarlıklı bilekliklerde bu kategoride en güzel örneklerden söz gelimi Zümrüt, safir, yakut taşlı canlı renklerle bezeli fantezi bileklik modelleri ise olaya son noktayı vuran şatafatlı ürünlerden… İpli ya da altın detaylı pırlanta kaplı sonsuzluk bileklik modelleri ise sevginin en güzel anlatımına dönüşüyor Emel Pırlanta sayfalarında. Yine fantezi ürünler kategorisinde yer alan yaşam çiçeği, mandala formlu ürünler de felsefi yorumunuzu ön plana çıkarmak için seçebileceğiniz en güzel ürünlerden. Denizyıldızının pırlanta bileklik yorumunu ise yine Emel Pırlanta fantezi bilezik kategorisinde bulabilirsiniz. Pırlanta Vav, pırlanta kelebek, pırlantalı çiçekse gustonuza göre seçebileceğiniz efektif tasarımları oluşturuyor.
  0.28 ct. Pırlanta Suyolu Bileklik

Görülmemiş Duyulmamış Tasarımlarda Bilezik Formu En Ucuz Fiyatlarla Burada!

Kelepçe bilezik yorumlarıyla modern kadın silüetini daha tarz bir şekilde ortaya koyabilecek şıklıktaki ürünleri vurguluyor adeta. Örneğin pırlantalı aşk oku kelepçe, yıldız – yonca – çiçek detaylı pırlanta kelepçe, eğimli pırlanta dizelerine sahip çağdaş tasarımı helezonik kelepçe tasarımları ya da yusufçuk şans kelepçe ise en özel tarzları oluşturuyor bu sayfalarda.

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar