Sarraf Başak “Düğün Festivali”nde tam not aldı.


Bahar ayı ile birlikte düğün hazırlıklarının start alması münasebetiyle, Düğün hazırlıklarına ilham olacak " Düğün Festivali" 2-3 Mart 2019 tarihlerinde Bayır Diamond Otel'de Sarraf Başak ile birlikte 22 firmanın katılımıyla gerçekleştirildi.

Bayır Diamond Hotel tarafından organize edilen" Düğün Festivali " etkinliği Sarraf Başak, Saray Çeyiz, Foto Çantaya, Ritim Music, Güler Ofset, Detayhane, Farma Tur, Saloni, Lupo Tour, KİP, BRN Yatak, Tefal, Gürbüzoğulları Mobilya, Kütahya, Garden Çiçekçilik, Güçlü Mobilya, Desen, Eva Moda ve Este Zen firmalarının katılımıyla 2-3 Mart 2019 tarihlerinde gerçekleştirildi.

Sarraf Başak Firması sahipleri Âdem ve Hasan Atar, "Düğün Festivali"ni değerlendirdiler. "  Bu yıl ilk kez organize edilen "Düğün Festivali" etkinliğini firma sayısı olarak katılım ilk olmasına rağmen yoğun oldu. Sarraf Başak olarak kuruluşumuzun 42.  yıldönümünü çeşitli etkinliklerle sürdürüyoruz. .Bilindiği üzere Dedeman Otelinde Altın fuarı gerçekleştirdik. Şimdi ise Bayır Hotel'de yapılan "Düğün Festivali" etkinliğine katıldık. Bu etkinlikte yine her bütçeye hitap eden, çok geniş ürün yelpazesine sahip, HRD.Antwerp Uluslararası Sertifikalı Mücevher ve Altın takı ürünlerini, Konyalı hemşehrilerimizle  uygun fiyatlarla buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sarraf Başak olarak " Düğün Festivali"nde katılımcılardan tam not aldığımız kanısındayız. Konyamızda bu tür etkinliklerin her geçen artarak yapılması arzu ediyoruz" dedi.

2-3 Mart 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilen "Düğün Festivali" etkinliğine yaklaşık 3 bin kişi  ziyaret etti.

 

 

               

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar