KSO, Meslek Komitesi Toplantılarının 5.'sini gerçekleştirdi


Konya Sanayi Odası tarafından, sektörlerin sorunlarına çözüm üretmek amacıyla başlatılan meslek komitesi toplantılarının 5.'si, 13. ve 18. meslek komiteleri ile yapıldı.

Hidrolik sistemler, lift, silindir, hidrolik pompa sanayi, araç üstü vinç, elektrikli vinç ve asansör sektörlerini temsil eden sektör sanayicilerinin katılımı ile online olarak yapılan toplantıda Konya Sanayi Odası (KSO) Başkanı Memiş Kütükcü, pandemi döneminde KSO'nun yaptığı çalışmaları anlatan bir sunum yaptı.

KSO'dan 7 ayrı rapor

Meslek komitesi toplantılarının önemine değinen Kütükcü, bu toplantılar sonucunda sektörlerin talepleri doğrultusunda raporlar hazırladıklarını, sadece pandemi döneminde 7 ayrı rapor hazırlayarak TOBB başta olmak üzere ilgili bakanlıklara ve kurumlara ilettiklerini ifade etti. Pandemi döneminde Konya Sanayi Odası'nın taleplerinin pek çoğunun karşılık bulduğunu belirten Kütükcü, bu tür çalışmalara devam edeceklerinin altını çizdi.
Konya Sanayi Odası Başkan Yardımcısı M. Veli Tekelioğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Hüsamettin Sönmez ve Sevda Kayhan Yılmaz'ın da katıldığı toplantıda, sektör sanayicileri taleplerini dile getirdi. Toplantı istişare ile tamamlandı.

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar