Kaymakam Akın, sanayi ve pazar esnafını ziyaret etti


Bozkır Kaymakamı Muhammed Akın, geçtiğimiz haftalarda Bozkır sanayi esnafları ile pazar esnaflarını ziyaret etti. Sanayi ile pazar esnaflarımızı ziyaret eden Kaymakam Akın, esnafların sorunlarını dinlerken, samimi hava içerisinde görüş alışverişinde de bulunduğu belirtildi.

Bozkır Kaymakamı Muhammed Akın, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Niyazi Yavuzer ile birlikte sanayi esnafımızı ziyaret etti.

Sanayi esnafımızla sohbet edip talep ve sıkıntılarını dinleyen Kaymakamımız, ilçemiz ekonomisinde önemli bir paya sahip olan sanayimizin tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi nedeniyle sıkıntılar yaşadığını, devletimizin bu süreçte esnafımızın yanında olduğunu belirterek hayırlı ve bereketli kazançlar diledi.

Öte yandan Kaymakam Muhammed Akın, koronavirüs ile mücadele kapsamında pazar yerinde yapılan maske, temizlik ve sosyal mesafe denetimlerini de incelediği görüldü.

Kaymakam Akın, esnaf ve vatandaşlarımızla samimi hava içerisinde sohbet ederken, istek ve sorunlarını dinledi. Kaymakam Muhammed Akın: "Son zamanlar da yeniden artışa geçen koronavirüs vakalarının önüne geçebilmek için tedbirleri gevşetmeden, toplu alanlara girmemeye dikkat ederek kurallara uyma noktasında herkesin hassasiyet göstermesini istiyorum." şeklinde ifadelerde bulundu.

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar