Damla Restaurant dualarla hizmete girdi
Kaliteli hizmet anlayışıyla yola çıkan Damla Restaurant'ın açılışı sabah namazının ardından protokol ve davetlilerin yoğun katılımıyla gerçekleşti. Damla Restaurant'ın İşletme Sahibi Adem Alemdar, "Konya'nın lezzetlerini kaliteden ödün vermeden misafirlerimize sunacağız" dedi
Konya'nın mutfak ve lezzet kültürünü kaliteli hizmet anlayışıyla buluşturan Damla Restaurant'ın açılışı dualarla yapıldı. Açılışa Konya Valisi Muammer Erol, STK Temsilcileri, kurum müdürleri, iş adamları, bürokratlar ve çok sayıda davetli katıldı. Dualar eşliğinde yapılan açılışın ardından konuşan Vali Erol, sabah namazından sonra yapılan açılışın anlamlı olduğuna işaret ederek, "Konya'mızın kaliteli mekânlara ihtiyacı var. Burayı hizmete açan değerli kardeşlerimi tebrik ediyorum. Hayırlı, bereketli kazançlar diliyorum" dedi.
KALİTEDEN ÖDÜN VERİLMEYECEK
Damla Restaurant'ın İşletme Sahibi Adem Alemdar da, "Sabahın feyzi ve bereketi başkadır. Biz de Konya'da farklı bir açılış yapalım istedik. Sabah namazının ardından böyle bir açılış yapmayı uygun gördük. Sabahın bereketiyle açılışımıza Sayın Valimiz başta olmak üzere çok sayıda dostumuz katıldı. Bizleri yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyorum. İnşallah burada, başta Konya'mızın olmak üzere ülkemizin değişik yörelerinden lezzetlerini, kaliteden ödün vermeden misafirlerimize sunacağız" dedi. Duaların ardından kurdele kesilerek açılış gerçekleştirildi.
DAMLA'NIN LEZZETLERİ SİZİ BEKLİYOR
Damla Restaurant'ta bamya, arabaşı, mercimek, ezogelin, tandır çorbası gibi çorbaların yanı sıra serpme kahvaltı ve düğün yemeği de verilebilecek. Ayrıca tirit, karışık ızgara, Adana kebap, şiş köfte, kuzu şiş, tavuk şiş, fırın kebabı, incik kebabı, beyti, kavurma, döner, İskender, etliekmek, bıçakarası, karışık, kekikli sade ve börek çeşitleri ana mönüde yer alan lezzetler olarak dikkat çekiyor. Tatlı olarak da ekmek kadayıfı, sacarası, höşmerim, fırında sütlaç, zerde ve irmik helvası seçenekleri bulunuyor.