Cami Derneğinden Çay Zammına indirimli Destek.

Konyanın Derbent ilçesinde maliyetlerin artmasını bahane göstererek derbent esnaf ve sanatkarlar odasından zam talebinde bulunan kahvehaneciler 50 kuruştan satılan çayı esnaf ve sanatkarlar odası kararı ile yüzde 50 zamla derbent genelinde 75 kuruştan satmaya başladı. 

Zamlar sonrasında harikete geçen Çiftliközü Camii ve Kuran kursu Derneği Cumhurbaşkanın yapmış olduğu çağrısına karşılık olarak yapılan zammı Derneğe ait Cami Çayocağında Camii cemaatine uygulamayarak, çayları 50 kuruştan vermeye devam ettiğini açıkladı. 

Dernekten yapılan açıklamada Dernek Yönetim Kurulu üyesi  İbrahim Ceylan "Her zaman devletinin yanında yer alan Çiftliközü Camii ve Kuran kursu derneğimiz, Enflasyonla mücadelede Cumhurbaşkanımızın çağrısına karşılık, yapılan zammı yansıtmayarak camii cemaatine ait çay ocağımızda  çayları 50 kuruştan vermeye devam etmektedir. Bu kararı uygulayan, camii cemaatine hizmet eden çaycımız Mehmet Taşçı kardeşimizi plaket takdim ederek onure ettik. 

7düvel bir olup maddi manevi ülkemize her türlü saldırıda bulunurken bizler bu saldırılarda devletimizin yanında yer almalıyız, Derbent belediyemizden beklentimiz fahiş olan zammı denetleyerek makul seviyesine çekmesidir,
Herşey tambağımsız, enflasyonsuz, Yaşanabilir bir Türkiye İçin" dedi.

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar