İran Turizm Heyeti Konya’da


​Konya'yı daha iyi tanımak ve ülkelerinden turist getirmek amacı ile İran'dan bir heyet Konya'da.

TÜRSAB Konya Bölgesel Yürütme Kurulunun organizasyonu ile 26 Eylül Cuma akşamı Konya'ya gelen İranlı Turizm heyeti Cumartesi Günü Mevlana Müzesi ve Panoromik Konya gezisinin ardından Beyşehir' de Eşrefoğlu Camii, Yaka manastırı, Eflatun pınarı gezileri ve Beyşehir gölünde tekne turuna katıldıktan sonra Konya'ya geri dönecek ve Akşam Mevlana Kültür Merkezinde Sema Gösterisine ve Mistik Müzik Festivaline katılacak.

Pazar sabah saat 09:00 da Rixos Otelde Konya ve Karaman'dan gelen turizm acenta yetkilileri ve Gazeteciler ile sabah kahvaltısında birlikte olacak olan heyet'e kahvaltının ardından MEVKA ve Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Tarafından Konya ve sağlık turizmi tanıtım ve sunumu yapılacak.

Organizasyonun Hazırlanmasında birebir ilgilenen TÜRSAB Konya BYK Genel Sekreteri Seda Kuşvuran Yaptığı açıklamada; "Geçtiğimiz nisan ayınada İran'a yaptığımız ziyarette bizleri misafir eden Turizmci dostlarımızı bizler de ağırlamaktan onur duyacağız. Bu ziyaret, Konya'da faaliyet gösteren turizm acenteleri ile İran seyahat acenteleri arasında köprü olacaktır. Özellikle Kültür turizmi ve sağlık turizmi açısından İran'ın önemi oldukça fazla. Bu ziyaretlerin burada kalmayarak, uygulamaların artması ve karşılıklı turist alış-verişlerinin çoğalması gerçek amacımızdır. Bizler İran'lı meslektaşlarımızla bir çok konuda ortak noktada bulaşabileceğimizi düşünerek Konya'mızı ve kültürümüzü en iyi şekilde yansıttığımızı düşünüyoruz. Bu bağlanda kendilerine ziyaretlerinden dolayı çok yeşekkür ederim" dedi

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar