Halim Usta EURO BLECH Fuarında

 
​Almanya / Hannover EURO BLECH fuarına katılan Hidroliksan Halim Usta Pres Firması fuarda 800 ton H tip HİDROLİK pres makinesi Almanya'nın Wuppertal şehrinde kalıp imalaatcısı olan Firmaya ürün teslimatını gerçekleştirdi.

1980 yılında Halim Usta tarafından kurulan ve Türkiye'nin Hidrolik pres ihtiyacını karşılamanın yanında Almanya, İngiltere, Belçika, Suudi Arabistan, Avustralya, Rusya, Polonya ve Mısır başta olmak üzere bir çok ülkeye pres makinesi ihraç eden Hidroliksan-Halim Usta, Almanya'nın Hannover şehrinde düzenlenen EURO BLECH Fuarında Konya'yı temsil eden sektörün tek markası oldu. Ar-Ge çalışmalarına verdiği önem ile dünyadaki aktivitelere katılarak pres ve makine teknolojileri alanlarındaki gelişmeleri yakından takip ettiği bilinen Hidroliksan Halim Usta, aynı zamanda Türkiye'nin makine sektöründeki geldiği noktaya ilişkin tanıtım da yapmış oldu.

"Teknolojideki gelişmeleri sürekli takip edip ürünlerimizin kalitesini yükseltmek sıfır hatalı ürünler üretip satış sonrası en iyi hizmeti sunmak. Her türlü üründe tüm müşterilerimizin güven ve memnuniyetini kazanmak." prensibiyle hareket eden firma, Avrupa standartlarında üretim yapabiliyor.

 

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar